nedelja, 20. marec 2011

Kočno - novi/prvi društveni prostor

Pa smo ga le dočakali. Po več kot 20 letih smo gornjegrajski čebelarji dobili svoj prostor, kjer bomo lahko opravljali svoje delo. Do sedaj smo redne seje izvajali v gostinskih prostorih, saj je to bil edini prostor, kjer smo se v večjem številu lahko zbrali.

Sejna soba kot se šika
Težko je verjeti a dejstvo je, da v vseh teh letih, kljub večkratnim poizkusom za različne možnosti ni bilo pravih ušes, ki bi nam prisluhnile in nam namenile skromni prostor za redne seje in shrambo društvenih dokumentov.

Tokrat nam je uspelo dobiti kletne prostore v Osnovni šoli Bočna, kjer si jih delimo še z drugimi društvi. Prostori so razdeljeni na hodnik, sejno sobo (največji prostor) in manjšo pisarno, kjer so tudi omare za razno dokumentacijo. Prostori so bili pred nekaj leti na novo obnovljeni tako, da smo lahko več kot zadovoljni.
Čebelarski kotiček.
Čebelarji smo že opremili svoj kotiček v sejni sobi za kar se v društvenem imenu zahvaljujem prav vsem, ki ste tako ali drugače pomagali pri realizaciji opremljanja. Zahvaljujemo se tudi občini Gornji Grad, ki nam je v prvi vrsti omogočila, da se vselitev. 

Ob tej priliki pozivam vse čebelarje ČD GG, ki imate v posesti kakšno starejšo sliko, ki bi bila zanimiva za naš kotiček in ste jo pripravljeni podariti v društven namen, da se javite enemu izmed vodstvenih članov (kontakt).

Glede na naše planirane aktivnosti sploh ne dvomimo, da prostor ne bi bil izkoriščen.

2 komentarja:

niko pravi ...

Pozdravljeni!
Bravo Aleš, zelo lepo in ažurno urejaš našo spletno stran, zakar smo ti lahko vsi čebelarji hvaležni, saj je to ogledalo društva za javnost.
Le tako naprej!
Niko
P.S.
Že večkrat sem poskušal poslati komentar, vendar mi ni uspelo.

Ales pravi ...

Pozdravljen,

očitno je bila tehnična napaka, sedaj deluje. Zadnje par mesecev sem bil bolj odsoten, kar se ne sme dogajat. Še več objav bi lahko bilo, če bi mi kdo poslal kakšno našo novico, da jo samo objavim.

Lp