ponedeljek, 6. september 2010

Nekoč v Tuhinjski dolini 2010

En dan za čebelarskem pikniku 5. 9. smo se gornjegrajski čebelarji na povabilo kamniških čebelarjev udeležili letošnje prireditve "Nekoč v Tuhinjski dolini".

Letošnja tematika je bila Čebelarstvo nekoč in danes. Organizatorji so se odlično pripravili in nam postregli s pestro predstavitvijo čebelarske tradicije. Poleg omenjenega so bile na prireditvi tudi stojnice okoliških čebelarskih društev z pestro ponudbo medenih izdelkov oz. medenih dobrot.

 Lektoriranje Diplomskih Nalog po zelo ugodnih cenah samo pri LPI.SI. Zakaj bi bil zaman ves trud, ki ga porabite pri izdelavi oz. raziskavi Diplomske naloge. Dodajte svoji Diplomi piko na i z Lektoriranjem Diplomske Naloge. 
LPI.SI posluje že od leta 2005 in ima za sabo ogromno izkušenj iz področja Lekture Diplomske Naloge.


Čebelarski piknik 2010

V soboto 4. 5. smo čebelarji v sodelovanju organizacijske ekipe (turističnega društva) čebelarskega praznika 2010 organizirali Čebelarski piknik 2010. Piknik je potekal v Zagradišu v lovski koči. Vabljeni so bili tudi družinski člani povabljenih.
Čebelarski piknik
Za razliko od prejšnih let smo se letos odločili, da se piknik prične že ob 11.00 uri in se tako izognili morebitni težavi, da bi slastna hrana ostala. Da je ponudba bila res vrhunska je poskrbel predsednik turističnega društva Kristjan Kramer, ki je poskrbel za medeno marinado piščančjih "faflic":)